Posle izjave da nije kriv, Boldvin je nestao

Glumac Alek Boldvin je izbrisao svoj nalog na Tviteru, samo nekoliko dana nakon što je dao svoj prvi TV intervju o kobnoj pucnjavi na snimanju filma "Rust". Njegova supruga Hilarija Boldvin takođe je izbrisala svoj nalog na mreži.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.12.2021.

20:19

Posle izjave da nije kriv, Boldvin je nestao
Foto:EPA/ JUSTIN LANE

Prvi put je primećeno da Tviter nalog @alecbaldwin nedostaje na mreži u nedelju uveče. To je bio isti profil koji je Boldvin koristio da objavi svoju prvu zvaničnu izjavu o pucnjavi u filmu "Rust" u kojoj je ubijena snimateljka Halina Hičins i povređen reditelj Džoel Souza.

Do ponedeljka ujutro, Tviter nalog Hilarije Boldvin @hilariabaldwin je takođe izbrisan, kao i račun za njihovu fondaciju "Hilaria and Alec Baldwin Foundation" @ABFalecbaldwin.

Nije samo Boldvin kriv? Oglasila se okružna tužiteljka

Ostao je samo jedan verifikovani Tviter nalog za Boldvina, @AlecBaldwln____, za koji se čini da je trenutno neaktivan.

Boldvin je više puta brisao svoj zvanični profil, uključujući i tokom afere oko španskog porijekla supruge Hilarie.

Ovaj potez dolazi samo tri dana nakon Boldvinovog intervjua o tragediji koja se desila na snimanju "Rusta" u emisiji "Good Morning America".

Tokom emotivnog intervjua, glumac je izneo šokantnu tvrdnju da "nije povukao okidač" pištolja koji je ubio snimateljku i rekao da "nema pojma" kako je pravi metak stigao na set.

Dao je voditelju detaljan pregled vremenskog okvira događaja i rekao da je "mala verovatnoća" da će biti krivično optužen za ono što se dogodilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: