Preminuo bivši takmičar američkog šoua u 30. godini

Takmičar rijaliti šoua "Amerika ima talenat" Džej Džej Filips preminuo je nakon borbe sa koronavirusom.

Život

Izvor: B92

Subota, 04.12.2021.

12:06

Preminuo bivši takmičar američkog šoua u 30. godini
Foto: Shutterstock/SArah2

Filipsova porodica rekla je za TMZ da je bolovao od koronavirusa kod kuće tokom praznika oko američkog praznika, Dana zahvalnosti.

Prema izveštaju, porodica i prijatelji su ga proveravali, ali se njegovo zdravlje pogoršalo samo dan pre Dana zahvalnosti. Porodica mu je navodno savetovala da se prijavi u bolnicu, ali Filips im je rekao da mu je samo potreban odmor.

Filipsova devojka i majka posetile su ga na Dan zahvalnosti i pronašle ga mrtvog u njegovoj kući.

Filips nije bio vakcinisan, ali je prijateljima i porodici neposredno pre nego što se razboleo rekao da planira da se vakciniše. U trenutku smrti, Filips je živeo s ocem, koji je trenutno u bolnici i na respiratoru.

Džej Džej se prvi put pojavio u 4. sezoni NBC-jeve emisije Amerika ima talenat i eliminisan je rano u takmičenju. Zatim se vratio tokom 12. sezone, ali je njegov put završio pre četvrtfinala.

Ovo je već drugi slučaj smrti nekog od takmičenja Amerika ima talenat u kratko vreme, nakon što je bivši takmičar Tomas Vels nedavno preminuo od posledica nesreće na poslu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: