Džordž Kluni odbio 35 miliona dolara – supruga ga podržala

Glumac Džordž Kluni rekao je da mu je jednom ponuđeno 35 miliona dolara za jedan dan posla, ali je odbio ponudu nakon što je zaključio da mu se ne isplati.

Život

Izvor: B92

Petak, 03.12.2021.

20:00

Džordž Kluni odbio 35 miliona dolara – supruga ga podržala
Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Oskarom nagrađeni glumac i producent ispričao je anegdotu nakon što ga je novinar tokom intervjua za Gardijan (The Guardian) pitao da li je ikad pomislio da ima dovoljno novca.

"Pa da. Ponuđeno mi je 35 miliona dolara za jednodnevni posao na snimanju reklame za avio-kompaniju", rekao je i dodao da se konsultovao s Amal, svojom suprugom, te da su odlučili da se ne isplati. Avio-prevoznik se povezivao sa, kako kaže, "zemljom koja je, iako je saveznik, ponekad upitna".

"Pomislio sam: Pa, ako mi oduzima minut sna, ne isplati se", rekao je oskarovac.

Uz svoju decenijama dugu karijeru u Holivudu, Kluni ima i opsežan poslovni portfelj, a zaradio je preko 40 miliona dolara za svoj reklamni rad s jednom švajcarskom kompanijom. Njegova firma za proizvodnju tekile Kasamigos (Casamigos) prodata je pre četiri godine za milijardu dolara, objavio je ranije Insajder.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: