Fifti Sent opleo po Madoni, ona mu nije ostala dužna: "Pokušava da bude devica sa 63 godine"

Madona je juče objavila staru fotografiju sa reperom Fifti Sentom, iz 2013. godine, na kojoj su nasmejani i izgledaju prijateljski.

Život

Izvor: B92

Petak, 03.12.2021.

15:50

Fifti Sent opleo po Madoni, ona mu nije ostala dužna:
Foto: Profimedia

Pored slike, Madona je označila muzičara i napisala: "Evo Fifti Senta koji se pretvara da je moj prijatelj. Sada si odlučio da pričaš o meni!"

Pevačica je na ovaj način odlučila da odgovori reperu na komentar da je Madona "prestara", koji je objavio na Instagramu povodom serije provokativnih fotografija koje je pop zvezda postavila na istoj mreži nekoliko dana ranije.
Foto: Printskrin/Instagram/madonna
"Pretpostavljam da tvoja nova karijera privlači pažnju tako što pokušavaš da poniziš druge na društvenim mrežama. Najprizemniji izbor koji si mogao da napraviš kao umetnik i odrasla osoba. Samo si ljubomoran što nećeš izgledati dobro kao ja niti se zabavljati kad budeš mojih godina!", poručila je Madona reperu.
Podsetimo, pevačica je prošle nedelje objavila nekoliko fotografija na kojima pozira delimično gola u različitim pozama u spavaćoj sobi.

Na svom Instagram nalogu, Fifti Sent je podelio fotografiju na kojoj je Madona u mrežastim čarapama, ispod kreveta, zadnjicom okrenuta ka kameri, i sugerisao da je prestara da bi objavljivala takve slike.

"Ovo je najsmešnije s**! LOL. To je Madona ispod kreveta koja pokušava da bude devica u 63. Pukla bi ako ne bi podigla svoju staru gu**** LMFAO", napisao je on.

Madona vs. Instagram: "Ženske bradavice ne bi trebalo da budu cenzurisane"

Fifti Sent je takođe objavio fotošopiranu verziju slike u kojoj upoređuje Madonu sa Zlom vešticom, koja biva zgnječena ispod kuće u klasiku Čarobnjak iz Oza iz 1939. "Starz me zamolio da uradim rimejk, rekao sam samo ako će Madona igrati ulogu jer mi je potrebna snaga zvezde i seksipil u ovome", napisao je reper.

Nakon toga Fifti Sent je podelio fotografiju na kojoj neko drugi ismeva pevačicu, međutim, kasnije je obrisao sve postove.
Osim što je direktno prozvala repera, Madona je podelila i Instagram priču u kojoj je navela da oseća samopouzdanje. "Razvedi se, stvari mogu biti gore, ti bi mogao biti ja na primer", rekla je. "Lično mi se sviđa kako izgledam, ali ima onih kojima je teško da cene ljude i stvari koje su drugačije. I pokušavaju da me posrame ili ponize ili da se osećam manja nego što jesam, zato što nisam kao svi ostali"

"Ali u stvari, ja cenim svoju jedinstvenost i postala sam jača jer biti jedinstven znači biti retkost", zaključila je Madona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: