Bivši iluminat otkrio sve: Tajna skloništa prepuna droge, krematorijumi, zloupotreba HAARP-a

Bivši član tajnog društva iluminata, koji je u njemu proveo 47 godina života, odlučio je da progovori o tome.

Život

Izvor: Veèernji.hr

Utorak, 30.11.2021.

13:57

Bivši iluminat otkrio sve: Tajna skloništa prepuna droge, krematorijumi, zloupotreba HAARP-a
Foto: Profimedia

Njegova priča je započela 1964. tokom pohađanja Harvarda. Postajao je sve bogatiji i uticajniji, a sa prijateljima je započeo saradnje s brokerima.

"Jedno veče prišla su mi dva muškarca u crnim odelima, pozvali su me da idem sa njima u podrum kuće koja se nalazi blizu mog studentskog doma. Tada su me posadili na mesto i pitali jesam li spreman za dogovor. Polovično sam pristao, a u prostoriju je ušao najveći čovek koga sam ikada video i seo je sa nama za sto. Ne morate da mi verujete, ali vreme je da se sazna istina", ispričao je. Jedan je od sedam osoba u istoriji iluminata koji su pristupili tzv. ritualu odlaska.

Bunker u Brazilu samo za odabrane

U Americi, kako tvrdi bivši član iluminata, postoji 57 podzemnih bunkera, a 439 u celom svetu. Sve bunkeri kontrolišu i održavaju iluminati.

Najveći bunker smešten je u Sao Paolu, u Brazilu i može da primi 5000 ljudi na period od 10 godina. Upravo 5000 najbogatijih i najmoćnijih pojedinaca ovde bi osiguralo smeštaj u slučaju izbijanja nuklearnog rata, prirodne ili neke druge katastrofe.

"Ne znam tačan broj, ali od 439 bunkera u svetu, 275 je izgrađeno isključivo u svrhu skloništa. Odsedao sam u jednom od bunkera u Kini tokom devedesetih. Vrlo su luksuzni, kao da odsedate u hotelu od 5 zvezdica", opisuje skrivene lokacije.

U bunkerima se nalaze droge – velike količine kokaina, marihuane i heroina. Dokle god raste trgovina drogom i karteli postaju moćniji, raste moć i bogatstvo iluminata. Deo bunkera služi i kao krematorijum kako bi palili svoje žrtve.

Tvrdi da je Program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije (HAARP) takođe stvaran. Nalazi se u podvodnom bunkeru u Tihom Okeanu, a može izazvati bilo koju prirodnu katastrofu koju iluminati žele.

Bivši član tajnog društva uveren je da je ovaj proizvod izazvao uragan Katrina.

"HAARP je korišćen za skretanje pažnje. Dok je područje bilo u haosu, pažnja je usmerena drugde, a inženjeri su poslati da se pripreme za izlivanje ulja u zaliv. HAARP kontroliše više država kolektivno, i budite sigurni, ako bude potrebe za prirodnom katastrofom, oni će je izazvati", tvrdi.

Struktura vlasti u svetu

Iluminati su strukturisani tako da postoji jedan do tri glavne vođe u većim regijama sveta. Veruje da je u severnoj Americi glavni vođa Voren Bafet, zatim sledi Ben Bernanke i Lojd Blankfejn, CEO svetske banke Goldman Saks. Drugi "igrači" su Aleks Džouns, Bil Klinton, Ram Emanuel, Barak Obama i Timoti Gajtner.

U Evropi, prema njegovim rečima, Nikola Sarkozi kontroliše većinu operacija u Evropi i Africi.

Bliski istok kontroliše Benjamin Netanjahu, ali ne u velikim razmerama. Izrael služi kao marionetska država koja poslušno prati naredbe iluminata. Aziju kontroliše Vladimir Putin, a Kina je pristala da deo moći prepusti iluminatima. Sarađuju, ali nedovoljno da se potpuno uključe.

Bivši član iluminata dotakao se i teme vakcina pa planira da širi više informacija kako bi upozorio javnost da tajna društva zaista postoje i da uopšte nisu toliko bezopasna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

124 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: