"Ipak Kijanu Rivs" – supruga trenutno najseksepilnijeg muškarca na svetu rekla svoje

Magazin "Pipl" (People) proglasio je, ranije ovog meseca, glumca Pola Rada najseksepilnijim muškarcem na svetu za 2021. godinu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 30.11.2021.

12:58

Foto: Profimedia

Zvezda Marvelovog univerzuma ide stopama onih glumaca koji su tu titulu nosili u prošlosti: Hju Džekmen, Rajan Renolds, Bredli Kuper, Idris Elba, Kris Hemsvort i Majkl B. Džordan.

Dok su obožavaoci zvezde filma "Ant-Man" bili oduševljeni njegovom pobedom, Rad je priznao da bi on i njegova supruga Džuli Jejger glasali za nekog drugog.
"Ona bi glasala za Kijanua Rivsa", rekao je Rad za "Ekstra", i dodao: "Hajde, on je Kijanu, ja bih glasao za njega".

Iako Kijanu možda nije deo Marvelovog filmskog univerzuma, zvezda Džona Vika i Matriksa nedavno je otkrila da bi bio zainteresovan da im se pridruži. Na pitanje o pridruživanju MCU-u, Kijanu je za "Eskvajer" rekao da bi mu bila čast.

"Postoje zaista neverovatni reditelji i vizionari, i oni rade nešto što niko nikada nije uradio. To je posebno u tom smislu, po obimu, ambiciji, produkciji. Tako da bi bilo kul biti deo toga", zaključio je Rivs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: