Ko je 44 godine mlađa devojka Mika Džegera koja mu je rodila dete?

Melani Hemrik (34) u vezi je sa Mikom Džegerom (78), od 2014. godine, a dve godine kasnije dospela je u centar pažnje kada je postala majka njegovog osmog deteta, sina Deveroa.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.11.2021.

14:14

Ko je 44 godine mlađa devojka Mika Džegera koja mu je rodila dete?
Foto: Profimedia

Od kada je njihova veza postala javna, par je često viđan na privatnim izlascima, ali i na poslovnim događajima. Iako se njeno ime na naslovnim stranama provlači uglavnom zbog romanse sa pevačem Rolingstonsa, Melani i sama ima zanimljive talente.
Koreografkinja i baletska igračica

Melani je napravila predah u svojoj plesnoj karijeri dok je nosila Mikovu bebu, ali je zarađivala za život od toga što je balerina, čak je i plesala za Američko baletsko pozorište. Počela je da se bavi plesom kada je imala samo tri godine, a prvi ugovor sa ABT dobila je sa 17 godina. Povukla se 2019. godine, posle 15 godina i fokusirala se na to da bude majka.

Melani je jednom bila verena


Pre nego što je upoznala Mika, Melani je bila verena za kolegu plesača Hozea Karena. Međutim, kada je 2013. prihvatio da režira Balet San Hoze, veza je prekinuta nakon šest godina.
Upoznala je Mika na poslu

Američko baletsko pozorište je bilo na turneji u Tokiju u isto vreme kada i Rolingstonsi u februaru 2014. godine. Mik je primetio Melani kada se iza scene družila sa svojim prijateljima.

Pozvao ju je na večeru, nakon čega su počeli da provode više vremena zajedno. Nažalost, Mikova dugogodišnja devojka Loren Skot umrla je u martu te godine, ali do juna Melani i frontmen Rolingstounsa su se viđali.

Dobila je kuću od 7 miliona dolara


Biti sa Mikom Džegerom ima svoje prednosti – muzičar joj je kupio gradsku kuću od 7 miliona dolara, u Njujorku, u oktobru 2016. godine.

Ona je iz Virdžinije

Melani je rođena u Vilijamsburgu u Virdžiniji, a počela je da se bavi plesom u Školi scenskih umetnosti istočne Virdžinije. Zatim je nastavila da trenira u Vašingtonu na Akademiji baleta Kirov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: