Kavali potrošio 3 miliona na poklon 45 godina mlađoj partnerki

Italijanski dizajner Roberto Kavali ljubav je pronašao u 45 godina mlađoj Sandri, a kako je nedavno istakao, smatra da godine nisu važne.

Život

Izvor: B92

Subota, 27.11.2021.

18:37

Kavali potrošio 3 miliona na poklon 45 godina mlađoj partnerki
Foto: Profimedia

Roberto Kavali čuveno je ime italijanske modne industrije, a ove godine je proslavio 81. rođendan.

Nakon dve supruge, Italijan je ljubav pronašao u 45 godina mlađoj Šveđanki, Sandri Nilson, a poklon koji joj je kupio, mnoge i dalje ostavlja bez daha.

Naime, dizajner je potrošio tri miliona evra kako bi njegova draga postala vlasnica ostrva nedaleko od Stokholma, na kojem se ujedno nalazi i vikinško uporište iz 11. veka.

Na ostrvu se nalazi i luksuzna vila s četiri spavaće sobe, golf terenom, bazenima, ali i ostacima iz doba vikinga. Ostrvo ima i privatnu luku s trajektom koji prima deset osoba.

Inače, Sandra i Roberto upoznali su se 2010. godine kada se on razveo od svoje supruge, a navodno su počeli vezu četiri godine nakon toga. Dizajner kaže da je s njom pronašao svoj mir, kao i da je ona njegova muza i prava ljubav zbog koje uopšte ne brine o godinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: