Sestre koje su izgubile imperiju: Gde su ćerke Patricije i Mauricija Gučija?

Film Ridlija Skota "Gučijevi" vrti se oko Mauricija Gučija (Adam Drajver) i njegove bivše žene Patricije Ređani (Ledi Gaga). Njih dvoje su se venčali 1972. i dobili svoju prvu ćerku Alesandru 1977. godine, a u međuvremenu, 1981. godine Patricija je rodila drugu ćerku Alegru.

Život

Izvor: B92

Petak, 26.11.2021.

12:19

Sestre koje su izgubile imperiju: Gde su ćerke Patricije i Mauricija Gučija?
Foto: Profimedia

Kontroverza oko ubistva potresla je Guči imperiju i Patricija je završila u zatvoru. Međutim, malo ko zna šta se dogodilo sa njihovim ćerkama, Alesandrom i Alegrom i gde su one danas?

Alesandra Guči

Foto: Profimedia
Alesandra Guči je starija ćerka Mauricija i Patricije. Rođena 1977. godine, imala je samo 18 godina kada je njenog oca ubio plaćeni ubica, a tog njega je unajmila njena majka Patricija.

Alesandra je bila zaista bliska sa svojom majkom dok je odrastala i delila je mnogo posebnih trenutaka.

Međutim, sve je krenulo nizbrdo kada je njena majka uhapšena. Nakon što je slučaj dobio mnogo medijskog prostora, Alesandra je prekinula sve svoje veze sa majkom, pa čak i sa ostalim članovima porodice Guči.

Ipak, ona je krenula stopama njegovog oca i dede i izdala sopstvenu kolekciju torbi u Nemačkoj. Torbe je nazvala na svom dedi i ocu, Mauricio.

Godine 2014. objavljeno je da je ona, zajedno sa svojom sestrom Alesandrom, optužena za utaju poreza, ali je kasnije oslobođena svih optužbi.

Alegra Guči

Foto: Profimedia
Mlađa ćerka Mauricija i Patricije verovala je da njena majka nije mogla da ubije oca.

Za razliku od svoje porodice, Alegra je odlučila da se kloni modne industrije i upisala pravo na Univerzitetu u Milanu. Tu odluku je donela nakon što je Patricija uhapšena zbog Mauricijevog ubistva. Ćerke su otkrile da je na ponašanje njihove majke i zaveru da angažuje plaćenog ubicu za ubistvo njihovog oca u velikoj meri uticao tumor na mozgu koji je promenio njenu ličnost.

Alegra je nedavno dala intervju za strane medije u kojem je otkrila da zarađuje od izdavanja jahti koje je nasledila od oca.

Iako su izabrale različite puteve, jedna stvar je sestrama zajednička: prekinule su sve veze sa Patricijom. Nakon što je Patricija puštena iz zatvora, obe ćerke nisu želele da ima rentu koju joj je Mauricio obećao. Međutim, nisu uspele u tome da liše majku onoga što joj je obećano, ali su prekinule svaki kontakt sa njom.

Gde su sada?

Poznato je da je Alesandra Guči sada udata i da živi sa porodicom u Švajcarskoj. Alegra je takođe udata. Prema pisanju medija, one su obe stekle bogatstvo nakon što su nasledile novac svog oca — za koje se priča da vredi 400 miliona dolara.

Takođe, poseduju tri nekretnine porodice Guči u Milanu, Njujorku i Sent Moricu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: