"Ti si bolja od ovoga": Madona ponovo podelila fanove FOTO

Madona (63) objavila je seriju provokativnih fotografija i pokrenula raspravu na društvenim mrežama

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 25.11.2021.

19:36

Foto: Profimedia

Samo dva dana nakon što su fanovi napali Madonu zbog fotografije koju je objavila na Instagramu, pevačica se ponovo našla u žiži interesovanja.

Naime, Madona (63) je podelila seriju seksi fotografija na krevetu kao omaž svojoj knjizi "Sex" iz 1992. godine

Iako je i ranije postavljala provokativne fotografije, ove su izazvale mnogo komentara za veoma kratko vreme, kako na Instagramu, tako i na Twitteru.

"Kako savršeno telo. Izgledaš sjajno, ljudi su samo ljubomorni“, "Mislim da je Madona vampir, ne stari", "Najbolji solo umetnik u muzičkoj istoriji. Najbolja žena u muzici svih vremena. Kraljica popa, Njeno visočanstvo", neki su od pozitivnih komentara.

S druge strane, bilo je i onih negativnih koji su smatrali da je neprimereno da se fotogafiše i objavljuje ovakve slike.

"Umesto što praviš ovakve slike, napravi kvalitetnu muziku kao nekada. Mora da je izgubila dostojanstvo kreveta"; "Zašto Madona? Ti si bolja od ovoga", bili su samo neki od negativnih komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: