- Vesti -

PornHub edukacija: Upari se sa omiljenom porno zvezdom

Novi onlajn alat će omogućiti korisnicima PornHub-a da u potpunosti shvate svoj tip seksualnosti, pa čak i da se povežu s nekim od njihovih omiljenih modela

Izvor: Net.hr
Podeli
Foto: Shutterstock/Kate Krav-Rude
Foto: Shutterstock/Kate Krav-Rude

U saradnji s Muzejom seksa i istraživačkim institutima za seksologiju, PornHub je najavio da će masovno proširiti prvo svetsko istraživanje o seksualnosti, temeljeno na istraživanju.

SexType.Me je online alat koji korisnicima pomaže da otkriju svoje seksualne karakteristike pre nego što uporede svoje profile s Pornhub modelima, pa čak i s prijateljima.

Tim koji stoji iza toga, uključujući molekularnog biologa Lija Silvera i istraživača Kristen Mark, nada se da će demistifikovati seks i omogućiti učesnicima da iskoriste svoje novostečeno razumevanje za povećanje seksualnog ispunjenja.

“Čovečanstvo je oduvek tražilo društveno prihvatanje od svojih vršnjaka. Seks i seksualnost su još uvek tabu teme za mnoge ljude. To može da dovede do osećaja izolacije kada vlastite želje doživljavamo kao devijantne ili nepoželjne. SexTypeMe nudi empirijski apstrakcija naše seksualnosti kroz seksualni profil”, rekao je tim za seksualni wellness u Muzeju seksa u intervjuu za IFL Science.

Otkrivanje najsitnijih detalja vaših seksualnih želja

“Nadamo se da ćemo demistifikovati seks na način na koji je Majers-Brigs demistifikovao osobine ličnosti. Budući da smo svesniji vlastitog seksualnog profila, možemo da tražimo usklađenije i ispunjenije seksualne odnose. SexTypeMe pomoći će korisnicima da pronađu kompatibilne partnere koji dele njihove seksualne interese, a ne samo da ih tolerišu. Naš upitnik vas može čak upoznati s elementima vaše seksualnosti koje još niste razmatrali!” , rekli su iz tima.

Sama anketa ulazi u najsitnije detalje vaših seksualnih želja. Međutim, ona takođe prodire u vaše osobine osobnosti – dajući dubok uvid u impulsivnost, disciplinu i još mnogo toga – i kako se te osobine odnose na seks.

Razumevanje seksualnosti

Nakon ankete, možete svoj seksualni profil da uparite s mnogim PornHubovim zvezdama, što vam omogućava da svoju zabavu prilagodite rezultatima.

Učestvovanjem, korisnici će takođe pomoći istraživačima da postignu svoj cilj generisanja dovoljno velike veličine uzorka da konačno mogu da analiziraju seksualnost i sve što ona sa sobom nosi, a rezultati će biti objavljeni u naučnom časopisu nakon završetka.

“U srži seksualnog zdravlja je razumevanje seksualne ličnosti i želja”, rekli su iz PornHub-a.

“SexType.Me će omogućiti korisnicima da u potpunosti shvate svoj tip seksualnosti, čak i uparujući korisnike s nekim od njihovih omiljenih modela. Srećni smo što smo partneri s Muzejom seksa i učestvujemo u projektu koji može da bude zabavan i edukativan, te koristimo našu vernu bazu kako bismo podstakli istraživanja koja mogu da donesu značajne promene", kažu iz tima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 192 idi na stranu