- Vesti -

Dvejn Džonson velikodušan prema fanovima: Ulaznice, tekila, a najboljem Porše

Poznato je da je Dvejn Džonson velikodušan prema svojim fanovima, a njegov najnoviji gest doveo je do suza jednog njegovog obožavaoca.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ovaj 49-godišnji glumac održao je specijalnu projekciju svog novog filma "Red Notice" u Los Anđelesu, počastivši fanove besplatnim ulaznicama i sopstvenom tekilom Teremana.

Međutim, imao je posebno iznenađenje za jednog gledaoca, Oskara Rodrigeza, poklonivši mu svoj lični auto, kako bi mu se zahvalio za sve dobro što je učinio.

"Danas je bio dobar dan. Srećan Božić @coach_orod i uživajte u svom novom automobilu", počeo je Džonson.

"Pozvao sam fanove na specijalnu projekciju Red Notice-a i želeo sam da uradim nešto kul za sve njih. Besplatne ulaznice, @projectrock, @teremana, @zoaenergi, @saltandstrav sladoled. Besplatno sve i sjajan provod u bioskopu!", dodao je on.

Rok je objasnio da želi da uradi nešto "veliko" i "nezaboravno" za jednog od prisutnih fanova, Oskara, a dodao je i da je želeo da mu pokloni "Porsche Taycan" koji je vozio u novom filmu, ali kompanija Porše to nije dozvolila.

Umesto toga, odlučio je da pokloni svoj, "lični prilagođeni kamion na poklon", i o svima je na projekciji prikupio što je više informacija mogao, pre nego što se odlučio za Oskara, čija ga je priča "dirnula".

"Brine se o svojoj 75-godišnjoj mami. Lični trener. Vođa u svojoj crkvi. Pruža podršku i obezbeđuje obroke za žene žrtve nasilja u porodici. Ponosan i skroman veteran mornarice. Ljubazno ljudsko biće", rekao je o Oskaru.

Na snimku se vidi kako Džonson iznenađuje publiku pre filma, gde je izdvojio Oskara i pozvao ga na scenu.

Rodrigez je govorio o tome kako ga je glumac neprestano inspirisao i kako je želeo da "menja svet u skladu sa principom jedna po jedna osoba".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 192 idi na stranu