- Vesti -

Poruka fudbalerima iz Kremne: Sarađujte sa Tarabićima ako hoćete uspeh

Srpska fudbalska reprezentacija je obradovala celu naciju plasiravši se direktno na Svetsko prvenstvo u fudbalu naredne godine. Međutim, iz najmisterioznijeg srpskog sela stiže poruka da je možda i "viša sila" umešala prste i šta će se desiti u samom Kataru znaju čuveni proroci iz Kremana, Tarabići.

Izvor: RINA
Podeli
Foto: RINA
Foto: RINA

"Znamo svi da gol Ronalda protiv Srbije na domaćem terenu u odlučujućim minutima utakmice nije se video, jer je u pitanju očigledno bila viša sila, arbitar nije video da je lopta prešla belu liniju jer je na neki način bilo zaklonjeno ono što je moglo poraziti Srbiju. Da je gol bio priznat Portugalija bi pobedila sa 2:1 i otišla dalje, a Srbija ne bi imala ikakvih šansi za prolaz. Tako je bilo i u Lisabonu, više sile su odlučile da Srbija ide dalje i time priznaju gol koji je Dušan Tadić postigao protiv Portugala. Poručujem i sada "ti selektore razmišljaj da li ćeš sarađivati sa Kremnima da bi na jesen 2022. godine imao uspeha", kazao je za RINU, Dragan Pjević iz sela Kremna.

Dragan Pjević, tumač Kremanskog proročanstva, kaže da je u nekoliko navrata slao pisma resprezentaciji i poruke podrške, kao i da dođu na pripreme kako bi imali sreće u nastavku puta ka Ligi nacija, oni koji ga nisu poslušali neslavno su završili njihovo putovanje.

"Tok utakmice u Lisabonu ukazivao je da Srbija ide u baraž, više sile su ukazivale da kao i mnogo puta do sada u zadnjem minutu naša reprezentacija ode u Katar bez baraža. Ako selektor Stojković bude verovao u ono što sam rekao da je počašćen golom u poslednjim sekundama utakmice, i ako bude imao mudrosti da prihvati rečeno, uspostavi saradnju sa Kremanskim proročanstvom imaće uspeha u Kataru", izjavio je Pjević.

Foto: RIna
Foto: RIna

On je dodao da Kremanci nikad nisu omanuli u svojim pretpostavkama.

"Imajući u vidu da sa Kremnima kao mesto proroka treba sarađivati, 2010. godine zvali smo tadašnjeg selektora reprezentacije Srbije Radomira Antića da dođe u Kremne na pripreme i posluša proročanstvo Tarabića i šta se u njimu kaže. Nije hteo sarađivati, nažalost znamo kako su se završile kvalifikacije na svetskom prvestvu po našu zemlju, ispala je u grupnoj fazi Lige nacija u kojoj su se nalazile Gana, Australija i Nemačka. Nakon toga smo pisali pisma Tomislavu Karadžiću isto tako nisu poslušali i nisu se kvalifikovali u Brazil 2014-te godine, a ni na Evropsko prvenstvo", kazao je za RINU Dragan.

Međutim, to nije jedini put kada su Tarabići su predvideli neuspeh selekcije. U poslednje vreme Dragan je poslao nekoliko pisama doskorašnjem predsedniku FSS sa porukom da dođu na pripreme u Kremne i proćiće na Svetsko prvenstvo, ali vapaji nisu urodili plodom a Dragan ne bi ponovo da pominje šta se u skorije vreme izdešavalo upravo sa nekadašnjim predsednikom FSS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 192 idi na stranu