Striptiz klub prekinuo audiciju nakon što se prijavilo previše žena

Audicije za plesačice striptiz kluba u Las Vegasu, koji se uskoro treba da se otvori, naprasno su prekinute jer se prijavilo više od 1000 žena.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.11.2021.

20:19

Striptiz klub prekinuo audiciju nakon što se prijavilo previše žena
Foto: Kristina Kokhanova/ Shutterstock

Organizatori su želeli da izbegnu situaciju s Astrovorlda, kada je u stampedu na festivalu u Hjustonu poginulo 10 ljudi, te su obustavili događaj.

"Ovo s**nje je previše natrpano, morate da idete kući. Svi ste videli šta se dogodilo s Travisom Skotom pre neko veče, bolje je da spakujete svoje stvari i odete", rekao je organizator, prenosi Daily Mail.

Striptiz klub je ranije poželeo dobrodošlicu ljudima koji žele da dođu da pogledaju audiciju. "Slobodno dođite i prijavite se. Takođe pozdravljamo i širu javnost te ih pozivamo da dođu da pogledaju audicije naših plesačica", napisali su nedavno na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: