Balabanov advokat za B92.net: "Zabranu prilaska je dobio Vladan, ali i Marija Karan"

Advokat Radomir Munižaba potvrdio je da je zabrana prilaska u trajanju od 48 sati izrečena i jednoj i drugoj strani.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.11.2021.

13:58

Default images

. Podsetimo, incident se dogodio u subotu ujutru kada su se posvađali glumica Marija Karan i njen dečko Vladan Balaban.

Svađa je kulminirala tako što je glumicu dečko ošamario, a ona je protivpožarnim aparatom razbila zadnje staklo na automobilu.

Na predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenom je izrečena hitna mera zabrane komuniciranja s glumicom i približavanja glumici.

Iako advokat glumice tvrdi da glumica nije dobila zabranu prilaska, advokat Vladimira Balabana je za portal B92.net potvrdio da su oboje dobili zabranu prilaska, ali da je u pitanju redovna procedura u ovakvoj situaciji.
Foto: Profimedia
Advokat Radomir Munižaba rekao je za B92.net da je u pitanju mera predostrožnosti u ovakvim situacijima.

"Ne bih komentarisao izjavu kolege i njihovu stranu, već bih rekao da je to neka redovna procedura i da ono što jeste bitno da je određena na 48 sati i da neće biti produžavana", rekao je i objasnio da, u skladu sa pravilima postupka, mera može da bude produžena i do 30 dana, što u ovom slučaju nije učinjeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: