Ljubivoje Ršumović pozitivan na koronavirus: Pesnik se oglasio iz bolnice

Kako mediji prenose, čuveni pesnik i književnik Ljubivoje Ršumović je zaražen koronavirusom i leči se u KBC Bežanijska kosa

Život

Izvor: B92

Petak, 05.11.2021.

19:44

Ljubivoje Ršumović pozitivan na koronavirus: Pesnik se oglasio iz bolnice
Foto: Tanjug/Tanja Valiæ

Vest da je autor kultnih dečjih emisija Fazoni i fore, Dvogled i Hiljadu zašto hospitalizovan objavila je na društvenim mrežama pesnikinja Mirjana Bulatović, napisavši da je Ršumović u bolnici, jer ima kovid 19.

Dodala je da je vakcinisan i da se oseća prilično dobro. Pesnikinja kaže da su razgovarali i razmenili nekoliko poruka.

Ršum je poručio: "Hvala svima koji brinu – da mi koronu s glave skinu. Hvala i onima koji brinu da mi glavu s krunom skinu! Molim se Bogu da pomogne – i njima, pa i meni!"

Bulatovićeva mu je na to odgovorila stihovima: "Neka spava mudra glava, stari momak da se prene i utuče kovid-mrava, pa da kući čio krene".

"Daće dobri Bogo! Ako bude mog'o ", uzvratio je omiljeni Ršum, autor više od 90 knjiga.

"U KBC Bežanijska kosa sam, ležim, čekam lekare da dođu da me pregledaju", rekao je Ršumović, na pitanje kako se trenutno oseća, kroz smeh je poručio: "Kako se osećam?! Osećam se kao čovek u bolnici", pišu Novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: