"Hrana je bila nešto drugo" - influenserke brane "Nusreta" koji naplaćuje odrezak 630 funti

Nakon niza kritičkih osvrta na "Nusr-Et Steakhouse" u Londonu, dve poznate Instagram seste Eli i Dejzi Odonel, odlučile su da probaju čuveni "zlatni odrezak" u vrednosti od 630 funti i rekle da je to "nešto sasvim drugo".

Život

Izvor: B92

Sreda, 03.11.2021.

19:45

Foto:Profimedia

Restoran naplaćuje 9 funti za jednu čašu koka-kole, 100 funti za pozlaćenu pljeskavicu i 60 funti za jednu rolnicu tempura.

Kritičar restorana, Džimi Famureva, označio je restoran kao "najgori hamburger u prestonici" i rekao da restoran nije vredan pažnje.

On je rekao: "Jedina stvar koja neće stići, bez obzira koliko dugo da čekate, biće trenutak kada se bilo šta u "Nusret Stejkhausu" približi tome da opravda vaše uzbuđenje", prenosi Sun.

Ali, zvezde Instagrama Eli i Dejzi bile su tu da brane kuvara - pravim imenom Nusret Gokćea - nakon što su ih pratioci optužili da jedu u restoranu samo da bi se fotografisale.

Devojke su tokom vikenda podelile video svog glam londonskog provoda svojim TikTok pratiocima.

"Salt Bae" se ponašao kao njihov lični konobar koji je posipao solju njihov odrezak od 630 funti u svom prepoznatljivom stilu pre nego što ga je presekao.

Eli i Dejzi su na video snimku napisale: "Najbolji restoran", dodajući: "Zapravo, hrana je bila nešto drugo", sa emotikonom u obliku srca u komentarima.
@theodolls Best restaurant 🤤 #nusret #london #fyp ♬ Young Shahrukh - Tesher
Podsećamo, nije samo jedan od kritičara izložio svoje mišljenje o restoranu, već i drugi ljudi na društvenim mrežama, slikajući račun i žaleći se na visoke cene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: