- Vesti -

Merilin Menson na bogosluženju, obučen u belo - zašto? VIDEO

Nakon saradnje sa Merilinom Mensonom na novom albumu "Donda", Kanje Vest nastavlja da se druži sa muzičarem koji se na sudu bori protiv optužbi za seksualno zlostavljanje više žena.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Za razliku od prethodnog puta kada se Menson, na promociji Vestovog albuma, neočekivano pojavio na tremu replike reperovog doma iz detinjstva, kontroverzni roker je sada prisustvovao nedeljnoj crkvenoj službi.

Merilin Menson i Kanje Vest sarađuju, fanovi nisu srećni

Obučen u belo - kao i svi ostali na ceremoniji, sa polupokrivenim licem Menson je stajao u prvom redu gospel hora. U jednom trenutku, Kanje i Menson su se, tokom bogosluženja, poklonili jedan drugom, dodirujući čela i zatvarajući oči.

Nedeljnom okupljanju prisustvovao je i Džastin Biber, a na snimku koji se pojavio na Tviteru, vidi se da pevač stoji između Kanjea i Mensona, dok peva na mikrofon.

Kanje maskiran sleteo na svadbu milijardera: "Je Vest. Zovite me Je"

Kanjeovu odluku da na okupljanje posvećeno hrišćanima pozove nekoga poput Menson, izazvalo je uglavnom negativne reakcije na mrežama - osim što roker u javnosti ima imidž nekoga ko je u potpunoj suprotnosti sa hrišćanskim načelima, glavni razlog su optužbe za silovanje sa kojima se suočava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 192 idi na stranu