Brajan Adams ima koronu - nije nastupao u čast Tine Tarner

Brajan Adams je pozitivan na koronavirus, zbog čega je morao da odustane od nastupa u počast primanja Tine Tarner u "Rock and Roll Hall of Fame".

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.11.2021.

09:07

Brajan Adams ima koronu - nije nastupao u čast Tine Tarner
Foto: Profimedia

Organizatori događaja pronašli su zamenu za Adamsa (61), koji se povukao u poslednjem trenutku pred nastup jer se ispostavilo da je zaražen, što je potvrdio njegov predstavnik za medije za "Varajeti".

Bilo je planirano da Adams nastupi sa američkom pevčicom H.E.R. (24) sa kojom je obradio pesmu "It's Only Love", njegov duet s Tinom iz 1985. godine.

Međutim, na sceni ga je zamenio Kit Urban, koji je pevao i svirao gitaru, u čast primanja Tine Tarner u Rokenrol kuću slavnih. Svi učesnici morali su da imaju negativan test na kovid 19, bez obzira da li su vakcinisani.

Adamsov predstavnik za medije potvrdio je da je Brajan Adams bio u potpunosti vakcinisan protiv koronavirusa i da ne pokazuje nikakve simptome.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: