Još jedan šmekerski potez Kijanua Rivsa na filmskom setu VIDEO

Samo nekoliko dana nakon što je otkriveno da je Kijanu Rivs članovima svoje kaskaderske ekipe kupio "rolekse", vredne 9.000 dolara, snimljen je još jedan od njegovih lepih gestova na setu filma "Džon Vik 4".

Život

Izvor: B92

Petak, 29.10.2021.

08:33

Još jedan šmekerski potez Kijanua Rivsa na filmskom setu VIDEO
Foto: Profimedia

Kijanu Rivs - najtužniji, ali i najvoljeniji čovek Holivuda

Na video snimku koji je podeljen na Tviteru vidi se kako glumac (57), u odelu sa snimanja, uzbrdo nosi produkcijsku opremu. U jednom trenutku mu je prišao član ekipe, želeći da preuzme veliki sanduk koji je glumac nosio u jednoj ruci, dok je na leđima imao još jednu torbu, ali mu je Rivs nešto rekao i nastavio da hoda sa opremom.

Vozi se metroom, ustaje starijima i sam nosi svoje stvari iz radnje: Jedan je Kijanu Rivs FOTO

Glumac je, još jednom pokazao, zašto je jedna od najprizemnijih i najsrdačnijih filmskih zvezda.

Snimanje dugo očekivanog nastavka jednog od najboljih akcionih filmova ove decenije počelo je u Berlinu, a produkcija je do tada bila odlagana zbog pandemije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: