Robi Vilijams mu je pomogao: "Nisam znao gde ću završiti noć"

Pevač Ed Širan (36) otkrio je da mu je stariji kolega Robi Vilijams pomogao u teškim trenucima, jer se, često, tokom turneja nalazio u prilično opasnim situacijama

Život

Izvor: Jutarnji list

Četvrtak, 28.10.2021.

13:35

Robi Vilijams mu je pomogao:
Foto: Profimedia

Prema Širanovim rečima, kao solo izvođač, posle nastupa se često osećao usamljeno i nije imao nikoga da bude uz njega. Kako nije želeo da ga ljudi sažaljevaju, odlazak na nova mesta uglavnom je značio žurke u klubovima, jer su ostali članovi njegovog tima stariji, oženjeni i roditelji, pa nisu bili zainteresovani za izlazak.

"Napravio sam mnogo grešaka. Bukvalno sam izašao sam, ne poznajući nikoga, išao u kafane i često nisam znao gde ću završiti noć", rekao je pevač u intervjuu za "The Sun".

Objašnjava da je često bio u opasnim situacijama, i kako je rekao, kada sada bolje razmisli, mnogo puta su mogle da mu se dese ružne stvari i veoma je zahvalan što to nije bio slučaj.

Naglasio je da je, baš kao njegov iskusni prijatelj muzičar koji da je vratio u pravo vreme, i sam voleo da pomaže mladim zvezdama u usponu.

Širan je rekao da oseća "iskrenu vezu" sa Robijem Vilijamsom nakon što ga je pevač kontaktirao i objasnio kako solo izvođači znaju "loše da završe kada se oslanjaju na različite stvari" dok bend nije sa njima.

"Imao sam dug razgovor sa njim i on je bio veoma brižan prema meni. I dalje često pita kako sam. A sada ja pokušavam tako da se ophodim prema mlađoj generaciji jer zaista cenim taj potez", istakao je Ed Širan, koji trenutno od kuće promoviše svoj novi album "Equals" jer je pozitivan na koronavirus.

Objasnio je da je "odrastao" radeći na albumu, i da se oseća zrelom osobom jer se u pesmama dotakao rođenja prvog deteta, ali i smrti njegovog prijatelja i promotera turneje Majkla Gudiskog.

Širan i njegova supruga Čeri, u avgustu 2020. godine, postali su roditelji devojčice koju su nazvali Lira, a pevač je otkrio da bi voleo da ima još dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: