Georgina je opet trudna: Ronaldo će dobiti još dvoje dece FOTO

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez čekaju blizance, a potvrda za to je stigla preko društvenih mreža i od samog para.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 28.10.2021.

17:13

Georgina je opet trudna: Ronaldo će dobiti još dvoje dece FOTO
Foto: Profimedia

Ronaldo će sa blizancima koje očekuje imati šestoro dece, pošto do sada ima Kristijana Ronalda mlađeg, kao i blizance Evu Mariju i Matea Ronalda, kao i ćerku Alanu Martinu. Izuzev ćerke Alane Martine, koju mu je rodila Georgina, ostalo troje dece Ronaldo je dobio od surogat majke, čiji identitet nikada nije otkriven.

Podsetimo, Ronaldo je u prošlosti najavljivao da bi voleo da ima još dece.

Georgina i Ronaldo su u vezi od 2016. godine, a fudbaler je od svoje izabranice stariji devet godina. Upoznali su se u butiku jednog luksuznog brenda u koji je Ronaldo svratio dok je ona radila kao prodavačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: