Ćerku Aleka Boldvina nakon svega zasipaju uvredama i pretnjama

Ajerland, ćerka Aleka Boldvina, otkrila je da je bombardovana uvredljivim porukama otkako je njen otac slučajno upucao i ubio Halinu Hačins na snimanju filma "Rust".

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 28.10.2021.

09:27

Ćerku Aleka Boldvina nakon svega zasipaju uvredama i pretnjama
Foto: Profimedia

Hačins je preminula u 43. godini 21. oktobra nakon što je Boldvin slučajno ispalio pištolj na snimanju svog novog vesterna, ubivši snimateljku i povredivši reditelja Džoela Souzu.

Ajerland Boldvin je otkrila da je od nemilog događaja podvrgnuta maltretiranju na društvenim mrežama ne samo zbog incidenta već i zato što je branila svog oca.

Ćerka Aleka Boldvina: "Ti si najodvratnije, kancerogeno, ljudsko biće"

U svom poslednjem postu na Instagramu, ova 26-godišnjakinja je napisala: "Među nekim od najodvratnijih pretećih komentara, elektronskih poruka, tekstualnih poruka i govornih poruka koje sam dobijala… ovaj prelep komentar stoji usamljeno. Ja poznajem svog oca, vi jednostavno ne znate. Volim te tata."
U svoju objavu uključila je i ohrabrujuću poruku pratioca koji se prisetio kako je Boldvin bio ljubazan prema njemu kada su sarađivali.

"Pre oko milion godina radio sam u produkcijskoj kancelariji u Torontu kompanije koja je snimala film 'Thomas the Tank Engine'. Dok sam radio tamo suočavao sam se sa mnogim neljubaznim poznatim ličnostima, ali tvoj tata nije bio takav. Sve što ga je brinulo je da ima mleka i žitarica u hotelskoj sobi za vreme kada mu je ćerka bila u poseti", napisao je pratilac.
Ajerland je ranije stala u odbranu svog oca i objavila poruku podrške nekoliko sati nakon što se pucnjava dogodila.

"Moja ljubav i podrška idu porodici i prijateljima Halene Hačins. Šaljem isceljujuće misli Džoelu Souzi. I poželela bih da mogu da zagrlim svog tatu jako čvrsto danas", napisala je tada manekenka.

Službe hitne pomoći pozvane su prošlog četvrtka u setu filma "Rust" u Sante Feu, u Novom Meksiku, reagujući na izveštaje da su dve osobe upucane iz "pištolja".

Hačinsova je hitno prebačena u bolnicu gde je proglašena mrtvom, dok je Souza pušten iz bolnice nakon nekoliko sati nakon što je primio lečenje zbog povrede ramena.

Okružni tužilac okruga Santa Fe Meri Karmak-Altvis i šerif okruga Santa Fe Adan Mendoza održali su juče konferenciju za novinare na kojoj su izjavili da je "prerano" da se podignu optužnice protiv bilo koga dok se njihova istraga nastavlja. Međutim, jasno su stavili do znanja da do sada "niko nije isključen".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: