Ket Von Di zatvara studio za tetoviranje u LA: Tvrde da je antivakserka

Ket Von D zatvara svoj studio za tetovaže u Los Anđelesu nakon 14 godina, a "High Voltage tattoo" iz Zapadnog Holivuda preseliće u Indijanu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 27.10.2021.

15:43

Ket Von Di zatvara studio za tetoviranje u LA: Tvrde da je antivakserka
Foto: Profimedia

Ket se udala za muzičara Rafaela Rejasa u junu 2018. i oni su u decembru te godine dobili bebu. Ket je pre rođenja sina najavila da će ga odgajati kao vegana, "bez vakcinacije".

Ona je neubedljivo pokušala da negira da je antivakserka nakon što su usledile negativne reakcije zbog njene izjave, koja je uticala i na pad u prodaji njene linije šminke. Zatim je prodala akcije drugoj kompaniji, a liniju je preimenovana u "KVD Beauty":

U decembru 2020. Ket je kupila vilu u gradu Vivi, u Indijani, ali je negirala da se tamo seli trajno. Napisala je na Instagramu da je "osećala potrebu da se smiri u malom gradu" zbog visokih poreza u Kaliforniji i "tiranske vlade", ali nije rekla da je prodala svoj dom u Los Anđelesu.

Ona je takođe prekršila zakonska ograničenja zbog kovida 19 tako što je organizovala veliko okupljanje za Dan zahvalnosti u zatvorenom prostoru, 2020. Osim toga, podržala je opoziv guvernera Gavina Njusoma, što je, takođe, bilo predmet javnih kritika.

Sada kada se losanđeleski okrug sprema da sprovede obaveznu vakcinaciju za zaposlene Ket je objavila da zatvara svoj studio za tetoviranje i da se seli u Indijanu.

Ket Von Di napisala je na Instagramu:
Foto: Profimedia
"Kao što neki od vas znaju, kupili smo prelepu kuću u ruralnoj Indijani i što više vremena provodimo tamo, shvatamo da se više ovde osećamo kao kod kuće nego u Los Anđelesu".

"Nakon dugog razmišljanja, odlučili smo da se trajno preselimo u Indijanu, krajem ove godine. Planiramo da prodamo našu prelepu kuću ovde, a ja ću najverovatnije da otvorim privatni studio u Indijani, jednom kada završimo preuređenje kuće", dodala je Ket.

Ona je, takođe, u objavi na Instagramu istakla da će svoj prvobitni studio u Zapadnom Holivudu da zatvori prvog decembra, jer, kako kaže, nema smisla da bude otvoren, jer ona neće biti prisutna.

"Hvala vam za 14 godina ljubavi + tetoviranja", zaključila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: