Fudbalera PSŽ-a opljačkala prostitutka na semaforu

Prema izveštajima, zasad neimenovani igrač PSŽ-a opljačkan je sinoć na poznatom mestu za prostitutke u Parizu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 27.10.2021.

12:57

Fudbalera PSŽ-a opljačkala prostitutka na semaforu
Ilustracija/ Foto:Profimedia

Pojedinac je zaustavljen na semaforu u javnom parku Bulonjska šuma, koji se nalazi u zapadnom Parizu. List "Parizijen" navodi da je prostitutka ušla u automobil i uzela njegov novčanik i telefon koji su se nalazili u kaseti dok je automobil stajao, prenosi Miror.

Igraču PSŽ-a je rečeno da se odveze na određenu lokaciju da uzme svoj telefon, što je on i učinio, policija je u vezi sa incidentom pozvana oko 20 časova.

Za sada je poznato da je fubaler ostao bez telefona i novčanika. Policijska uprava Pariza je još 2016. saopštila za Vajs Francuske da je broj prostitutki koje rade na području Bulonjske šume "znatno porastao".

Igraču PSŽ-a ukrali su telefon i novčanik, ali dešavale su se i druge situacije

U drugim nepovezanim događajima, na meti je nekoliko igrača PSŽ-a, a Anhel di Marija i Markos Aroas Korea su videli kako su im kuće provaljene tokom serija "nasilnih pljački" još u martu.

Saopšteno je da su porodice oba igrača provalnici držali kao taoce tokom racija. Satovi i nakit za koji se procenjuje da vrede više od 500.000 evra ukradeni su iz sefa u Di Marijinoj kući, kako se tvrdi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: