"Ne može glumica da ima jednog dečka" - Iskazi devojaka otkrili jezive detalje slučaja Mike Aleksića

Samozvani nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić govorio je polaznicima i polaznicama svoje "škole" glume da su sve žene k**ve i da treba da budu k**ve, a da se to posebno odnosi na glumice. Ovo su sve žrtve, ali i svedokinje, ispričale u tužilaštvu, što se potom našlo i u optužnici protiv Aleksića.

Život

Izvor: Blic

Ponedeljak, 25.10.2021.

21:49

FOTO: Milena Arsenic / 011info.com

Na osnovu iskaza skoro svih silovanih i zlostavljanih devojaka pred tužiocem, zaključuje se da je Aleksić imao nipodaštavajući odnos prema ženama. One su bile te koje su morale da slušaju muškarce, da im se povinuju, potčine, da ih zadovolje. Ako prema njegovoj proceni nisu bile vatrene i strasne, nisu, kako je govorio, "vredele ni dve pare".

Navodno, bio je to još jedan način Mike Aleksića da u svoju monstruoznu mrežu seksualnog zlostavljanja i silovanja uvuče devojčice i devojke koje su mu bezgranično verovale.

"Da li si ti k**va?", pitao bi Aleksić učenice. Kada bi odgovorile da nisu, nastavio bi sa: "Da li si ti k**va svom dečku?"

Ne bi ga zaustavila zbunjenost devojčica, već je insistirao na odgovoru. Kako nijednoj od polaznica ne bi palo na pamet da ne odgovori Aleksiću, koji je u školici zaveo kult vlastite ličnosti, govorile bi ono što im se u tom trenutku činilo najmanje neprijatnim.

Aleksić je deci na časovima govorio da su "sve glumice k**ve i moraju da se je*u".

"Da li varaš svog dečka", bilo je jedno od pitanja, a kada bi usledio odričan odgovor, govorio bi im da su "sve glumice k**ve i kako misle da postanu glumice, a da imaju samo jednog dečka”.

Pripremno ročište odloženo za 28. oktobar

Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanja i polna uznemiravanja polaznica njegove škole "Stvar srca", 1. oktobra odloženo je pripremno ročište jer je njegov advokat Zoran Jakovljević bio pozitivan na koronavirus. Aleksić se u Palati pravde pojavio u pratnji supruge Biljane Mašić i još jedne žene.

Ispred zgrade ga je sačekao transparent sa natpisom "Verujemo Mileni Radulović", glumici koja ga je prva u januaru prijavila za silovanje, kao i uzvici "silovatelj".

Aleksić se tereti za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva, takođe, kvalifikovana u produženom trajanju. Neke od devojaka bile su maloletne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: