Sin Boldvinove žrtve ne progovara od smrti majke: "Nije rekao ni reč od kako se to desilo"

Alek Boldvin se navodno sastao sa porodicom pokojne direktorke fotografije Haline Hačins nakon fatalnog incidenta u kome ju je ubio u pucnjavi prošle nedelje na snimanju filma "Rđa" (Rust).

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.10.2021.

16:20

Sin Boldvinove žrtve ne progovara od smrti majke:
Foto: Profimedia

Prema izveštajima, Boldvin je u subotu ujutro 23. oktobra, u La Posadi u Santa Feu u Novom Meksiku otišao na doručak sa mužem preminule Metjuom Hačinsom i njihovim devetogodišnjim sinom Androsom. Ali Andros navodno ćuti od tragične smrti svoje majke.

Kako prenosi list San (The Sun), otac nastradale žene Anatolij Androsovič rekao je da devetogodišnjak nije mogao da izgovori ni reč nakon što mu je rečeno da je Alek Boldvin slučajno ubio njegovu majku iz pištolja.

"Andros je bio neverovatno blizak sa svojom majkom i ućutao je kad su mu rekli da je mrtva. Metju je zaista zabrinut jer se dečak povukao u sebe i dva dana nije mogao da progovori ni reč. Ova tragedija je uništila prelepu savršenu porodicu – svi koji ih poznaju uništeni su tugom", rekao je otac Hačinsove za tabloid.

"Met u početku nije mogao da me pozove da mi saopšti vest jer sam izgubio telefon, ali na kraju je pozvao moju sestru Olgu i Hejlinu sestru Svetlanu. Ispričao im je o tragediji i rekao da je toliko voleo Halinu da je bio shrvan. Uspeo je da me pozove u subotu uveče i zvučao je veoma uznemireno, ali najviše se brinuo za Androsa, koji je potpuno prestao da govori. To je strašno, jer smo bili tako ponosni na njih i voleli smo da vidimo koliko su srećni, a sada je sve nestalo", priča on.

Anatolij se nada da će porodica ubrzo moći u Ameriku kako bi utešila unuka.

"Želimo da učinimo sve što možemo da podržimo Meta, jer smo veoma bliski s njim nakon što smo ga upoznali dok je živeo u Kijevu dok je Halina čekala svoje papire da odlete u SAD. Nadam se da će moja žena i ćerka uskoro moći da odu tamo da uteše Meta i Androsa", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: