"Hvala za svaki osmeh": Kolege iz "Prijatelja" se opraštaju od Gantera FOTO

Američki glumac Džejms Majkl Tajler, koji je najpoznatiji po ulozi Gantera u seriji "Prijatelji", preminuo je juče u 59. godini. Kolege iz serije se opraštaju od njega na društvenim mrežama.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.10.2021.

09:19

Foto: Profimedia

Džejmsu Majklu Tajleru je 2018. godine dijagnostikovan uznapredovali rak prostate koji se kasnije proširio na njegove kosti. Nažalost, juče je preminuo u svom domu u Los Anđelesu

U seriji "Prijatelji",Tajler je imao epizodnu, ali veoma upečatljivu ulogu igrajući Gantera, koji je za kratko vreme osvojio srca fanova serije.

"Bilo je to najupečatljivijih 10 godina mog života, iskreno. Nisam mogao da zamislim bolje iskustvo. Svi ovi ljudi su bili fantastični i jednostavno je bilo zadovoljstvo raditi sa njima. Osećaj je bio veoma, veoma poseban", rekao je glumac u maju ove godine u emisij povodom ponovnog okupljanja "Prijatelja".

Tužni zbog preranog odlaska kolege, ekipa iz "Prijatelja" se na društvenim mrežama oprostila od voljenog Gantera.

Među prvima se oglasila Dženifer Eniston, koja je u seriji tumačila lik Rejčel, koja je bila Ganterova neprežaljena ljubav.

"Prijatelji" neće biti isti bez tebe. Hvala za svaki osmeh koji si uneo u seriju i u naše živote. Mnogo ćeš nam nedostajati", napisala je glumica.
Kortni Koks se takođe oprostila od kolege i prijatelja.

"Zahvalnost koju si unosio u prostoriju i pokazivao svakog dana na setu je zahvalnost koju ja osećam što sam te poznavala. Počivaj u miru, Džejms", napisala je Kortni Koks.
"Mnogo smo se smejali, druže. Nedostajaćeš. Počivaj u miru, moj prijatelju", oprostio se glumac Met Leblank, popularni Džoi iz serije.
"Džejms Majkl Tajler, nedostajaćeš nam. Hvala što si bio tu za nas", oprostila se i Lisa Kudrov, koja je u seriji tumačila lik Fibi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: