- Vesti -

"Ekipa filma je pištolj koristila za vežbanje gađanja pravom municijom"

Pištolj kojim je glumac Alek Boldvin ubio Hejlinu Hačins na setu filma "Rust" koristili su "članovi ekipe za vežbanje gađanja mete", rekli su izvori povezani sa produkcijom filma.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Više izvora povezanih sa ekipom na setu filma "Rust" rekli su za TMZ da su isti pištolj koji je opalio u rukama Aleka Boldvina, ubivši Halinu Hačins i povredivši režisera Džoela Souzu, rekreativno koristili članovi ekipe.

Izvori tvrde da bi neki članovi krenuli na vežbu gađanja pravim mecima, a neki veruju da je metak sa tih vežbi našao put do seta.

Podsetimo, Daily Mail je otkrio identitet mlade oružarke, koja je u kolicima na setu ostavila tri pištolja da posluže kao rekviziti, da bi asistent režije Dejv Hals jedan od njih predao Boldvinu ne znajući da je napunjen pravim mecima. Reč je o Hani Gutjierez Rid (24) koja je prošlog meseca u jednom podkastu priznala kako nije baš najspremnija za rad na spornom snimanju.

"Zamalo nisam odbila posao, jer nisam bila sigurna da sam spremna, ali kad je snimanje krenulo - sve je teklo glatko", rekla je ona kojoj je ovo bio drugi film na kojem je radila. Tom prilikom je priznala kako joj je punjenje pištolja ćorcima predstavljalo veliki stres, jer zapravo nije znala što radi, pa je pomoć potražila od oca, inače legendarnog i iskusnog oružara Tela Rida koji je učestvovao u brojnim holivudskim produkcijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 187 idi na stranu