Rijaliti učesnik pronađen mrtav: Nije prva tragedija, ona je svoju naslutila “Danas ću da umrem”

Nespremni na instant slavu, nenaviknuti na količinu novca, rijaliti učesnici u skladu sa formatom u kom se pojavljuju, neretko postaju žrtve sopstvenih iluzija i ambicija.

Život

Izvor: B92

Subota, 23.10.2021.

20:59

Rijaliti učesnik pronađen mrtav: Nije prva tragedija, ona je svoju naslutila “Danas ću da umrem”
Foto: Printscreen/TV Prva

Eksponirani do neukusa, razgolićeni do radiološkog nalaza, bore se pred kamerama sa demonima svojih često nezrelih ličnosti.

Cenu plate, nekad i najveću. Čeljust mala, a glad nezajažljiva…

Zato to što je neki Mijatov pronađen mrtav, više nije šokantno, navikli smo, usud rijalitija uzima svoj danak neumitno. Nažalost, današnji slučaj da je učesnik rijalitija Dimitrije Mijatov pronađen mrtav u svom stanu u Beogradu nije usamljen.

Podsetimo se, troje bivših učesnika rijalitija "Veliki brat" nastradalo je 2007. godine.

Zorica Lazić, Stevan Zečević Zeka i Elmir Kuduzović izgubili su živote u teškoj saobraćajnoj nesreći na šabačkom putu u naselju Ušće. Bivši učesnik rijalitija "Veliki brat" Filip Kapisoda je 2010. godine ubio svoju devojku pevačicu Kseniju Pajčin, a potom i sebi oduzeo život.

Deceniju kasnije nastradao je pobednik šeste sezone rijalitija "Farma" u Hrvatskoj, koja se emitovala 2018. godine.

Naime, Saša Vujnović je preminuo 2020. godine na gradilištu u Rijeci, na kojem je radio.

Ove godine je nastradala i organizatorka emisije "Kuća od srca". Jasmina Mihajlović je nastradala u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: