- Vesti -

Kraj drame između Vande i Maura - ona ponovo gola FOTO

Svađa najpoznatije fudbalerske menadžerke na svetu, Vande Ikardi, sa svojim suprugom, argentinskim fudbalerom koji igra za PSG Maurom Ikardijem, ove nedelje je privukla veliku pažnju medija širom sveta.

Izvor: Net.hr
Podeli
Foto:EPA/DANIEL DAL ZENNARO
Foto:EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Iako se u jednom trenutku činilo da su se definitivno razdvojili, čini se da je u sukobu Vande i Maura došlo do velikog preokreta.

U subotu je Vanda na Instagramu objavila poruku iz koje se moglo iščitati kako je njihovom braku došao kraj.

"Još jedna porodica koju si uništio zbog ku*ve", napisala je Vanda na Instagramu, a usput je izbrisala sve njihove fotografije i prestala je da ga prati.

Ali, Mauro to nije baš lako prihvatio - u nedelju kasno uveče objavio je seriju fotografija sa Vandom i čestitao joj je dan majki.

Na Instagram-storiju je objavio njihovu zajedničku sliku i to iz Milana, pa nije baš bilo potpuno jasno da li su se oni pomirili ili se Ikardi na ovaj način podseća lepih trenutaka.

Ikardijeve "očajničke" poruke supruzi: "Zagrli me jako, ne puštaj me nikada"

U ponedjeljak je ta sapunica dobila novi nastavak, Vanda je objavila fotografiju svoje ruke bez venčanog prstena i napisala "više mi se sviđa moja ruka bez prstena". Ali tu nije bio kraj - u sredu je došlo do novog preokreta i izgleda da su se sada Vanda i Mauro pomirili.

Ikardi je na Instagramu objavio fotografiju njih dvoje kako leže zagrljeni i napisao: "Ljubav moja". Isto tako, Vanda je u periodu kada su ona i Mauro bili razdvojeni prestala da objavljuje slike na kojima je gola, ali sada kada su se pomirili vratila se starim navikama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 187 idi na stranu