Hju Džekman podelio dirljivu uspomenu: "Zauvek ću je čuvati" FOTO

Hju Džekman poslednjih godina obnavlja odnos sa svojom majkom Grejs, koja je napustila porodicu kada je glumac imao 8 godina.

Život

Izvor: B92

Petak, 22.10.2021.

12:50

Hju Džekman podelio dirljivu uspomenu:
Foto: Profimedia

Džekman (53) je na Instagramu objavio crno-belu fotografiju koju mu je poslala mama, na kojoj glumca, kao bebu, u naručju drži baka.

"Moja mama je poslala ovu fotografiju prošle nedelje. Baka Agnes me oblači za moje krštenje. Bio je 2. februar 1969. Zauvek ću je čuvati", napisao je on uz sliku.
Inače, njegova majka Grejs napustila je Australiju kasnih sedamdesetih i vratila se u svoju rodnu Englesku, ostavivši muža Kristofera Džona Džekmana da sam odgaja njihovu decu.

Nakon što se par razveo, Hjuove sestre Zoi i Sonja otišle su da žive sa Grejs u Engleskoj, a Hju i njegova braća Ijan i Ralf ostali su u Sidneju sa ocem.

Glumac i njegova majka su ipak tokom godina uspeli da obnove vezu, pa se tako sada češće mogu videti njihove zajedničke fotografije sa događaja i na mrežama.
Hju je rekao za "60 minuta" da se još uvek dobro seća jutra kada je njegova majka otišla.

"Sećam se da je imala peškir oko glave dok me je pozdravljala. Kada sam se vratio iz škole, u kući nije bilo nikoga... Sutradan je stigao telegram iz Engleske. Mama je bila tamo. I to je bilo to. Tata se svake noći molio da se ona vrati."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: