- Vesti -

Ume da bude prgav i bahat: Boldvin ima imidž "lošeg momka" i dobro ga nosi

Holivudski glumac Alek Boldvin na snimanju filma "Rust" ("Rđa") upucao je i ubio svoju koleginicu Halinu Hačins (42) i ranio kolegu Džoela Souzu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ova vest je šokirala svet, a nesreća se dogodila kada je Boldvin (68) pucao iz pištolja koji je trebalo da bude napunjen "ćorcima".

Boldvin je u javnosti odranije poznat po raznim skandalima, ali će ga ovaj, nažalost, verovatno obeležiti za ceo život.

Boldvin neposredno pre tragedije: "Vraćam se na posao. Je*ote...iscrpljujuće je"

Boldvinov odnos sa ćerkom bio je veoma interesantan javnosti pre četiri godine. Sve je isplivalo kada su se Alek i bivša supruga Kim borili za starateljstvo, pa je u sud kao dokaz stigao snimak gde glumac viče na dete i govori joj da je "bezobrazna svinja".

Bitka za starateljstvo nad ćerkom je bila burna, ali na kraju su Alek i Kim dobili presudu za zajedničko starateljstvo.

Osim problema u porodici, Alek je više puta imao i probleme sa policijom.

Krajem 2018. godine uhapšen je pošto je, posle svađe oko parking mesta ispred njegove kuće u Njujorku, udario drugog vozača.

Boldvin je tvrdio da član njegove porodice ima pravo na parking mesto ispred kuće na koje se parkirao drugi vozač. Njih dvojica su počela da se svađaju i guraju, a onda je Boldvin udario 49-godišnjeg vozača, koji je prevezen u bolnicu zbog bolova u vilici.

Ko je bila žena koju je ubio Alek Boldvin?

Međutim, to nije jedini slučaj gde Alek ima veze sa policijom. Samo 4 godine pre toga došlo je do sukoba sa policijom jer su ga uhvatili da vozi bicikl u pogrešnom smeru na ulicama Njujorka. Tada se pričalo da je uhapšen, ali se on oglasio na društvenim mrežama i ispričao svoju stranu priče.

Prve fotografije Aleka Boldvina nakon što je usmrtio snimateljku

"Policajac me je uhapsio i stavio mi lisice na ruke zbog toga što sam išao u pogrešnom smeru. U međuvremenu, fotograf ispred moje kuće ponovo je prestravio moju ćerku i gotovo je udario kamerom. Policija ništa nije uradila. Njujork je karneval gluposti i sad želi da kažnjavamo ponašanje koje je nekad bilo benigno, a sve da bi se ostvario prihod. Tražio sam od policajaca da mi napišu kaznu. Ako vam kažu da sam tražio povlašćen tretman, onda lažu. Mislim da je smešno staviti lisice na ruke nekome ko je vozio bicikl u pogrešnom smeru. Policajac je slagao da sam se ponašao nedolično. To je samo kazna za vožnju bicikla, mogu to da podnesem", napisao je tada glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 187 idi na stranu