Madonina ćerka o odrastanju po strogim pravilima: "Posle srednje je prestala da mi daje novac"

Madonina ćerka Lurds Leon (25) tvrdi da je njena majka Madona ceo život kontroliše.

Život

Izvor: Jutarnji list

Četvrtak, 21.10.2021.

09:47

Madonina ćerka o odrastanju po strogim pravilima:
Foto: Profimedia

Najstarija ćerka pop ikone pričala je o svom odrastanju za magazin "Intervju".

"Morala sam da postanem u potpunosti nezavisna čim sam završila srednju školu", ispričala je Lurds.

Rekla je da je osećaj nezavisnosti zaista stekla, plaćajući sama fakultet i stan.
Foto: Profimedia
"Imam osećaj da je moja majka videla ostalu decu poznatih i slavnih te je odlučila da njena deca neće biti takva", objasnila je Lurds Madoninu filozofiju vaspitanja.

Lurds smatra i da roditelji, ako plaćaju životne potrepštine i ostale stvari svojoj deci, uskraćuju im rast. Istakla je kako ju je majka stalno podsticala da raste, ne samo u svojoj trenutnoj manekenskoj karijeri, nego i generalno.

"Mama jako insistira na tome da razmišljam o onome po čemu želim da budem poznata, a da to nije samo moj izgled! Ni ja ne želim da me ljudi pamte samo po tome", rekla je.
Foto: Profimedia
Ne žali što je ušla u manekenstvo, to je, kako se izrazila, "pametna odluka što se tiče finansijskog aspekta".

Ali ne samo to.

"Uživam u kampanjama koje radim i u kojima zapravo učestvujem i imam uticaja, tako da nisam samo model", istakla je Lurds Leon.

Kaže kako je zanimaju i ples, moda i estetika, ali ne i muzička karijera.
Foto: Profimedia
"Znam da pevam, ali nisam zainteresovana za posao koji ima veze s muzikom. Jednostavno me nije briga za to!", rekla je i dodala da je možda bila previše okružena time odrastajući.

Pohvalila je muzičke talente svoje majke, rekavši kako joj je jasno koliko je Madona "uticajna i neverovatna", te kako je osnaživala druge žene i uvek bila ispred svog vremena.

"Nisam u potpunosti shvatala važnost ojačavanja i šta znači biti žena. Ona je verovatno najveći radnik kojeg sam ikada videla. Nisam to nasledila, nažalost", priznala je Madonina najstarija ćerka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: