Hvala Džoniju Depu: "Ono što nam se pre godinu dana činilo nemogućim..."

Glumac Miloš Biković je, nakon sinoćnjeg druženja sa glumcem Džonijem Depom, objavio svoj celokupni utisak o tome na profilu na Instagramu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 20.10.2021.

15:17

Hvala Džoniju Depu:
Foto:TANJUG/ JADRANKA ILIC

Glumac se na svom profilu na Instagramu ukratko zahvalio Džoniju Depu, ali i drugima koji su zaslužni za saradnju između glumaca.

Biković je svoju objavu napisao na tri jezika, engleskom, srpskom i ruskom.

A u objavi je naveo sledeće:

"Sinoć smo ono što se pre godinu dana činilo #Impossible učinili mogućim.Naša zemlja je imala dugu tradiciju kvalitetnih animiranih filmova koja je prekinuta i ja sam srećan što smo u proteklih godinu dana zajedno napravili prve krupne korake na putu da taj sjaj povratimo.Hvala @andreaiervolinoproducer i @ladymonikabacardi što su prepoznali potencijal mladih i talentovanih umetnika iz naše zemlje i što smo ga zajedno učinli vidljivim celom svetu kroz sistematizovanu proizvodnju animiranih filmova.Beograd je juče još jednom potvrdio da se može nazvati svetskim kulturnim centrom, onako kako to naša prestonica i zemlja zaslužuju.Posebno se zahvaljujem Džoni Depu koji je zajedno sa nama proslavio našu prvu godinu saradnje i predstavio zajednički projekat @archangel_digital i @iervolino_studios by @iervolinoandladybacardient "Puffins Impossible".

"Sada mogu da kažem da najbolje tek dolazi", zaključio je on u objavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: