Udala se ćerka Bila Gejtsa: 2 miliona dolara i 300 vakcinisanih zvanica FOTO

Najstarija ćerka Melinde i Bila Gejtsa Dženifer Ketrin Gejts udala se prošlog vikenda za profesionalnog jahača Egipćanina Najela Nasara, a Dženifer je za magazin "Vog" otkrila detalje raskošne svadbe.

Život

Izvor: index.hr

Utorak, 19.10.2021.

16:53

Default images

Na ceremoniji je bilo 300 zvanica, a potrošeno je oko dva miliona dolara.

Dženifer je rekla da je planiranje venčanja za vreme pandemije i u trenucima kada joj se roditelji razvode bilo izazovno.

Bil Gejts i Melinda zajedno na ćerkinom venčanju FOTO

"Bila je ovo izazovna godina, kako s pandemijom, tako i s našom porodicom, koja prolazi kroz promene. Ali međusobna ljubav nas je učinila jačima. Mogućnost proslave venčanja s najbližim prijateljima i porodicom bila je ostvarenje sna", rekla je Dženifer.
"Planiranje venčanja u vreme dok sam ja bila na rotaciji medicinskih škola i dok se Najel pripremao za Olimpijske igre nije bila mala stvar", dodala je.

Dženifer je rekla da je od svih gostiju zahtevala da budu vakcinisani i da pre venčanja donesu negativan test na kovid 19. "Doneli smo odluku da svi gosti moraju da budu potpuno vakcinisani i da pre venčanja moraju da imaju negativan rezultat testa. Takođe, naši gosti su imali i opciju da nose maske na venčanju. Veoma smo srećni što možemo da budemo sa svojim najmilijima. Znamo da drugi nemaju takvu sreću, pogotovo jer pandemija nastavlja da pustoši zajednice u SAD i širom sveta", objasnila je Gejtsova najstarija ćerka.
Dženifer je na venčanju nosila haljinu Vere Vang, a goste je zabavljala rok grupa "Koldplej".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: