Sahranjen Marko Živić: Oproštaj uz pesmu "Jeleni umiru sami"

Marko Živić sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu. Na večni počinak, uz pesmu "Jeleni umiru sami", ispratili su ga porodica, prijatelji i brojne kolege.

Život

Izvor: B92

Utorak, 19.10.2021.

11:34

Sahranjen Marko Živić: Oproštaj uz pesmu
FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIC

Među njima su bili Andrija Milošević, Vojin Ćetković, Dragan Marinković Maca, Nigor Lazić, Zorana Pavić, Gordan Kičić, Radoš Bajić, bivša supruga Nataša Pavlović i mnogi drugi.

Prethodno je u Beogradskom dramskom pozorištu, na Velikoj sceni, održana komemoracija Živiću, koji je preminuo 14. oktobra, u 49. godini, nakon borbe sa koronavirusom.

Na ulazu ispred BDP-a, pored fotografije Marka Živića, nalazila se i knjiga žalosti.

Na komemoraciju, među prvima, stigli su glumica Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović, Petar Benčina, Dejan Lutkić, Sandra Bugarski, Srđan Timarov, Pavle Pekić, Vesna Čipčić.

Glumac Boda Ninković emotivno se oprostio od svog kolege Marka Živića, obraćajući mu se vidno potresen rečima:

"Nije bio ovakav dogovor, trebalo je da ti mene ispratiš u penziju".

Reditelj Jug Radivojević, u čijoj je predstavi "Let iznad kukavičjeg gnezda" Marko odigrao svoju poslednju ulogu, saopštio je da je kostim iz pomenute predstave, ekipa položila u sanduk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: