TV Prva je ponovo najgledanija porodična televizija u Srbiji VIDEO

Prva i dalje nastavlja trend najgledanije porodične televizije u Srbiji, što pokazuju prošlonedeljni rezultati gledanosti.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.10.2021.

17:57

TV Prva je ponovo najgledanija porodična televizija u Srbiji VIDEO
Foto: Printscreen TV Prva

Sa 20 odsto udela u gledanosti Prva je bila najgledanija nacionalna televizija u udarnom terminu među publikom do 50 godina, kao i na nivou celog dana sa ostvarenih više od 13 odsto udela.

Tokom radne nedelje ponovo su dominirale serije, ali visoku gledanost beleže i naše informativne i zabavne emisije, dok je publika vikend tradicionalno provela uz muzičke šou programe.

Naš celokupan program svakodnevno osvaja sve više publike, što je najbolja nagrada za kvalitetan rad i posvećenost svakom segmentu programa.

Detaljnije u videu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: