Kako je vlasnik podneo uništavanje ferarija? "Lako, kupiću novi" FOTO, VIDEO

Na auto-putu Miloš Veliki se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je uništen crveni ferari. Fotografije i snimci skupocenog automobila čiji su delovi rasuti po putu ne prestaju da kruže mrežama, a mediji nagađaju koliko automobil može da košta dok se ostatak Srbije pita ko kod nas uopšte sebi može da priušti ovakvu mašinu. Portal B92.net je ekskluzivno saznao kome pripada uništeni ferari.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 17.10.2021.

15:34

Kako je vlasnik podneo uništavanje ferarija?
Foto: Privatna arhiva sagovornika

Naime, Ljuba Miodragović je vlasnik crvenog ferarija i kaže kako ga nije vozio neprilagođenom brzinom u momentu kada je došlo do nesreće.

"Naišao sam na baru, zakočio, izgubio kontrolu i okrenuo se nekoliko puta. Udario sam u bankinu, materijalna šteta je velika, ali nisam povredio ni sebe ni druge. Tako da se sve završilo na najbolji mogući način", rekao je on za B92.net.
Foto: Privatna arhiva sagovornika
Ljuba je ispričao i kako je uspeo sebi da priušti skupocen automobil jer se to najveći broj ljudi pita jer na putevima po Srbiji baš i ne možemo često da vidimo luksuzna vozila.

"Živim u Švajcarskoj jako dugo, vlasnik sam nekoliko kompanija i akcionarskog društva, skupi automobili su mi pasija, jednostavno obožavam brze, sportske mašine", priznaje naš sagovornik.
Foto: Privatna arhiva sagovornika
Domaći mediji kada pišu o nesreći licitiraju i nagađaju da automobil košta 200.000 evra. Ljuba Miodragović je otkrio pravu cifru.

"Koštao je 280.000 evra ako baš želite detalje", kaže.
Foto: Privatna arhiva sagovornika
Odmah nakon nesreće je pozvao policiju i šlep službu, a na pitanje kako je podneo ovoliku štetu na crvenom ferariju otkriva da ga činjenica da ga je slupao i ne potresa previše.

"Lako sam podneo, kupiću novi", zaključio je naš sagovornik.

Strogo zabranjeno preuzimanje fotografija, teksta ili njegovih delova bez dozvole portala b92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

231 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: