Anu Ivanović napali zbog Dua Lipe: "Ti si prodala dušu" VIDEO

Bivša teniserka Ana Ivanović okačila je video zapis na svoj Instagram, na kojem je promovisala kakav stil ima, a ceo snimak je bio uz pesmu albanske pevačice Dua Lipe: "Levitating".

Život

Izvor: Blic

Nedelja, 17.10.2021.

09:38

Anu Ivanović napali zbog Dua Lipe:
Foto: Profimedia

Međutim naišla je na brojne negativne komentare i prozivke pratilaca, kojima se ovaj njen gest, izbor muzike i pomenute pevačice, očigledno nije dopao.

Među komentarima na ovu objavu su: "Zašto baš Dua Lipa, ona je loš izbor", "Zašto Dua Lipu, osobu koja mrzi Srbe i propagira veliku Albaniju?", "Pobogu Ana, pa zašto pokvari utisak svoje lepote sa Dua Lipom? Zar te ne boli duša što je naga igrala u Pravoslavnoj crkvi na Kosovu? Od toliko lepe muzike i plemenitih osoba, baš nju da izabereš", "Zašto Ana, zaboga?! Ti si prodala dušu"...

Ana se još uvek nije oglasila ni odgovorila na pomenute komentare, a ostaje da vidimo da li će to da uradi.

Podsećanja radi, pevačica Dua Lipa, koja je poznata po svojim izrazito negativnim stavovima prema srpskom narodu, kao i promovisanju "Velike Albanije", ne prestaje sa provokacijama na račun Srbije.

Nedavno je Srbe je nazvala "fašistima" i "okupatorima Kosova", navodeći da su tokom rata na Kosovu i Metohiji devedesetih od njenog dede, Seita Lipe, koji je u periodu od 1990. do 1995. godine bio direktor Istrorijskog muzeja u Prištini "tražili da fabrikuje istorijske činjenice, što je on odbio, zbog čega se našao na meti tadašnje srpske vlasti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

336 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: