"Najveća želja mi je da budem jugoslovenska pevačica", tiktokerka Laura za B92.net

Sedamnaestogodišnja devojčica Laura Marin, prelepog glasa, zaljubljena u Jugoslaviju, ima velike ambicije i planove za budućnost. Muzikalna i sa velikim glasovnim sposobnostima, osvojila je publiku na društvenim mrežama, ali je za B92.net rekla da je svetska slava ne zanima i da peva za narod.

Život

Izvor: B92/ Milica Milosavljeviæ

Subota, 16.10.2021.

14:25

Default images

Zove se Laura Marin, ima 17 godina i rođena je u Galiciji, ali je zavolela srpsku kulturu i muziku. Sa 14 godina je počela da uči srpski, kako kaže u leto 2018. godine. Prvi put kada je čula narodnu muziku imala je devet godina, a jedan od njenih uzora je Lepa Brena.

Laura kaže da trenutno živi u Korunji, ali da je bila i u drugim gradovima, srce je međutim vuče ka Srbiji i našoj muzici koja je njena velika ljubav. Za B92.net ispričala je ukratko svoje želje i ambicije.

Da li imaš planove da se baviš pevanjem i da li možda imaš u ponudi neku saradnju sa producentima?

"Hoću da se bavim pevanjem na našoj estradi, ja svakako ne žurim. Već sam odbila nekoliko ponuda zbog nedostatka predanosti i zahteva koje nisam bila spremna da ispunim", rekla je ona za B92.net.
@zovemselaura

##dalitoljubavpraviodnasslabice ##ceca ##cecaraznatovic ##balkan ❤️

♬ original sound - LAURA MARÍN
Brena joj je kako kaže pokazala put, a neizmerno joj je i zahvalna na tome, pa je u objavi detaljno napisala koliko voli njenu muziku.
Da li poznaješ nekog poznatog pevača ili pevačicu i da li te neko od njih prati na društvenim mrežama?

"Uživo ne, ali na Instagramu mene prate Ilda Šaulić, Đani, Amira Medunjanin i Željko Samardžić. Kad neko koga slušaš počne da te prati, je meni lično neka prelepa motivacija", spomenula je mlada Galicijanka.

Laura dodaje da ima veliku želju da poseti Beograd "jedva čekam da upoznam grad koji sam pre upoznala kroz sve naše pesme o njemu".

Šta bi imala da poručiš ljudima koji žele da se bave nečim u životu, a nemaju dovoljno hrabrosti da to pokrenu?

"Da znaju da su loši komentari i dobacivanje društva nešto privremeno, njihova sreća i zadovoljstvo je večno. Ako sam ja mogla, može svako."

Na pitanje, da li je možda spremila govor za Gremija, Laura je odgovorila vrlo simpatično.

"Hvala vam puno na ovom pitanju! Ali ja neću ni jedan Gremi, nikad nisam htela da budem svetska zvezda ili poznata celom svetu. Ne volim to, ja pevam za sve dobre duše, za narod. Moja najveća želja je da budem najveća jugoslovenska pevačica, i najveća nagrada koju mogu dobiti je da poznaje narod moje pesme i moj glas".
@zovemselaura

☄️🌠✨ @niinatodorovic ##falitren ##ninatodorovic ##balkan

♬ original sound - LAURA MARÍN

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: