Cetinski posle četrnaest godina od smrti Tošeta Proeskog: I dalje mi je teško

Prošlo je tačno 14 godina od prerane smrti pevača koji je imao anđeoski glas, Toše Proeski, poginuo je 16. oktobra u teškoj saobraćajnoj nesreći nesreći u Hrvatskoj.

Život

Izvor: B92

Subota, 16.10.2021.

08:05

Cetinski posle četrnaest godina od smrti Tošeta Proeskog: I dalje mi je teško
Foto: Printskrin TV Prva

Tim, povodom se na Instagramu oglasio pevač Toni Cetinski, koji je imao samo nežne i lepe reči za ovaj tužan dan.

"I danas, četrnaest godina kasnije, teško mi je govoriti o Toši, kao i prvog dana kada se to dogodilo", započeo je.

"Njegovim odlaskom više ništa nije isto, a svakim danom, mjesecom i godinom još više nedostaje, ne samo meni, nego mislim svima nama koji smo imali privilegiju poznavati ga, družiti se, zajedno raditi, veseliti se i tugovati!"

"Iskreno vjerujem kako je s ovoga otišao u bolji svijet, ali zahvaljujući njegovim djelima te prije svega ljudskim vrlinama i skromnosti, ostaje zauvijek dokaz i jedan od onih koji vraćaju vjeru u ljudskost i Boga. Siguran sam kako na neki svoj način bdije i čuva nas svime što je postigao za ovozemaljskog života, jer bio je i ostao anđeo dobrote", dodao je.

"Volimo ga zauvijek, a sve što smo zajedno planirali znam kako ćemo nadoknaditi kad se sretnemo na nekom proplanku, gore u svemiru. Zauvijek u srcu", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: