Kenijka zapevala "Veseli se srpski rode" – postala prava srpska snajka VIDEO

Kenijka Angela Mutua otpevala je pesmu "Veseli se srpski rode" i postala hit na TikToku.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.10.2021.

19:41

Default images

Srbiju voli kao da je u njoj rođena, kaže da je to njena druga kuća, a zavolela je i srpsku hranu, kolo i običaje. Kenijka po imenu Angela Mutua otpevala je pesmu "Veseli se srpski rode" i objavila snimak na TikToku.

Ona često objavljuje detalje iz svog života, kao i to kako joj je bilo kada je prvi put došla u Srbiju. Njeni simpatični snimci su veoma zapaženi na ovoj društvenoj mreži, pa i ne čude brojni pregledi.

Angela Mutua udata je za Zaječarca Miloša Ćirića pored kojeg je progovorila srpski. Kenijku i Srbina spojio je sport, Miloš je rukometaš a Angela odbojkašica.

Njihovo poznantvo datira iz Abu Dabija.
@theserbiancouple

My second home🇷🇸♥️##tiktokserbia🇷🇸 ##serbiatiktok ##balkanlove ##serbiansnajka ##respect ##foryou ##foryoupage ##veselisesrpskirode

♬ original sound - The Ciric’s
Na jednom od snimaka se čak vidi i kako igra čuveno srpsko kolo, a u opisu videa piše "prava srpska snajka".
@theserbiancouple

##kolo ##serbiankolo ##foryou ##foryoupage ##serbia ##interracialcouple ##serbiatiktok ##tiktokserbia ##balkenya ##serbiansnajka ##serbiandance

♬ original sound - The Ciric’s

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: