Aflek i Dejmon pokazali urnebesne slike iz mladosti FOTO

Iako mnogi obožavaoci prate prijateljstvo Bena Afleka i Meta Dejmona od drame "Good Will Hunting", njih dvojica su se družili mnogo pre nego što su zajedno napisali taj scenario i glumili u filmu koji je 1997. nagrađen Oskarom.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.10.2021.

11:28

Aflek i Dejmon pokazali urnebesne slike iz mladosti FOTO
Foto: Profimedia

Dugogodišnji prijatelji gostovali su u sredu u emisiji "The Tonight Show" sa Džimijem Falonom, i prikazali dve svoje fotografije na kojima se glupiraju u kabini, iz perioda kada su obojica imali 17 godina.
Foto: Profimedia
"Teško je ne videti da se ovim momcima smeši uspeh", našalio se Aflek gledajući zajedničku fotografiju sa Dejmonom iz mlađih dana.

"Da, ti momci, očigledno je da imaju zapisan uspeh u zvezdama", rekao je Dejmon. Potom je dodao, "Mislim da na to ukazuju iste ogrlice koje nose".

Takođe, njih dvojica su podelili fotografiju sa premijere filma "Good Will Hunting" iz 1997. godine, a Aflek se našalio: "Ne biste zamislili da će ova dva idiota i dalje biti tu".

Naime, Aflek i Dejmon su se, posle toliko godina, ponovo našli na zajedničkom projektu, filmu "The Last Duel".

Met Dejmon je u emisiji pričao o vremenu koje je posle snimanja filma proveo sa porodicom u Irskoj, i kako su izgledali dani tokom pandemije.

U jednom trenutku glumac je pokazao crno-belu fotografiju sa neobičnom frizurom koju su mu deca napravila, objasnivši da im je dopustio i da mu ofarbaju kosu u crveno.
Foto: Profimedia
Dejmon je dodao da fotografija ne dočarava koliko je izgledao "smešno".

"Kosa je zapravo bila kestenjasta, izgledao sam kao petao. Izgledao sam smešno", rekao je glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: