Bezos prekinuo govor Šatnera; fanovi besni: "Egoisto, daj čoveku minut"

Obožavaoci Vilijama Šatnera napali su Džefa Bezosa zbog toga što je prekinuo emotivni govor voljenog glumca iz "Zvezdanih staza", koji tek što se vratio sa putovanja u svemir, da bi prskao šampanjcem okolo.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.10.2021.

09:05

Bezos prekinuo govor Šatnera; fanovi besni:
Foto: Profimedia

Kapetan Kirk je i zvanično postao najstarija osoba koja je bila u svemiru VIDEO

"Ono što ste mi dali je najdublje iskustvo. Tako sam ispunjen emocijama zbog onoga što se upravo dogodilo", obratio se Šatner Bezosu posle leta.

"To je izvanredno. Toliko je veće od mene i života. To nema nikakve veze sa malim zelenim ljudima i plavom kuglom. To ima veze sa ogromnošću, brzinom i iznenadnošću života i smrti. Nadam se da ću uspeti da zadržim ono što sada osećam. Ne želim da izgubim ovaj osećaj", nastavio je Šatner.

Bezos je izgledao dekoncentrisano tokom razgovora sa Šatnerom i rekao: "Dajte mi bocu šampanjca", pre nego što je poprskao čitavu posadu, koja je vrištala. Nakon što mu je bogataš prekinuo izlaganje, Šatner se pomerio i ostao da zbunjeno stoji u mestu.

"Džef ne može da bude nadmašen! Sve se vrti oko njega", rekao je jedan korisnik Tvitera, a onda su se nizali negativni komentari povodom video-snimka tog događaja koji kruži mrežama.

"Šatner je tog dana saznao za krhkost života i saznali smo za krhkost nečijeg ega", napisao je drugi korisnik.

"Samo pokazuje da se novcem ne mogu kupiti maniri i klasa", objavio je neko drugi.

"Hajde, Džef, daj čoveku minut. Gde je Skoti kad ti zatreba! Prenesi Bezosa, molim te", rekao je drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: