Danijel Krejg otkrio zašto voli gej-barove

Voditelj radijske emisije "Lunch with Bruce" Brus Bozi u novoj epizodi ugostio je bivšeg agenta 007 kako bi pričali o tome zašto glumac voli da posećuje barove za homoseksualce.

Život

Izvor: nacional.hr

Četvrtak, 14.10.2021.

09:56

Danijel Krejg otkrio zašto voli gej-barove
Foto: Shutterstock/Piotr Zajac

"Barove za homoseksualce posećujem odavno. Jedan od razloga je taj što u njima nema toliko tuča kao u drugim barovima", izjavio je Krejg pojašnjavajući da je kao mlad počeo da odlazi na ta mesta, kako ne bi svedočio tučama.

"Barovi za homoseksualce stoga su bili prava mesta za izlazak, jer su svi opušteni. A i možeš da upoznaš devojke koje dolaze iz istih razloga iz kojih sam ja dolazio. Meni se to jako svidelo."

"Džejms Bond Šona Konerija u osnovi je bio silovatelj"

Tokom razgovora, Krejg se prisetio druženja sa svojim prijateljima u barovima za homoseksualce.

"Bilo je to 2010. godine, u baru za homoseksualce Rusterfiš u Venice Beach u Kaliforniji".

Krejg je rekao da su imali prijatno veče, pa su bili malo i pripiti.

"Bond nikada neće biti žena", tvrdi producentkinja

Kako dalje priča, njegovo društvo i on bili su primećeni od medija, pa je javnost sledećeg dana bila obaveštena o njihovom izlasku.

"Bila je to prilično čudna situacija, jer nismo napravili ništa pogrešno", zaključio je Krejg, koji je svojevremeno želeo da se preseli iz Engleske u Kaliforniju koja, po njegovom mišljenju, budi "neverovatna osećanja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: