Adel: "Selim se u Ameriku, London je preskup"

Pevačica Adel, koja trenutno poseduje četiri nekretnine u SAD-u ukupne vrednosti oko 63 miliona dolara, izjavila je kako joj je život u Londonu preskup, zbog čega su fanovi začuđeni.

Život

Izvor: B92

Sreda, 13.10.2021.

15:45

Adel:
Foto: EPA/ MIKE NELSON

Muzička zvezda Adel (33) u poslednje vreme sve više je prisutna u medijima - zbog tajne veze, novog albuma i velikog iskrenog intervjua za "Vogue".

Ovaj puta je za Vogue izjavila kako se preselila u SAD jer joj je život u Londonu bio preskup što je zbunilo njene obožavatelje. Naime, javnost je odmah reagovala na njenu izjavu jer je pevačica u svoj novi dom u Los Anđelesu uložila ukupno 33 miliona dolara.

"Kuću kakvu imam u Los Anđelesu nikada ne bih mogla da imam u Londonu. Nikad", rekla je u poslednjem intervjuu Adel.

Dodala je i da je većinu vremena u Londonu provodila u automobilu ili zgradi i kako je htela da se preseli negde gde je "svež vazduh".

Naime, ovo nije prvo veliko ulaganje u nekretnine poznate pevačice. Ona je 2016. godine kupila svoju prvu kuću u Beverli Hilsu za 9.5 mioliona dolara, a tri godine kasnije kupila je drugu kuću vrednu 10.65 miliona dolara.

Pre nekoliko meseci takođe je kupila kuću s četiri kupatila i četiri spavaće sobe za 10 miliona dolara, a sve tri nekretnine nalaze se jedna pored druge.

Višestruku dobitnicu Gremija ubrzo su krenuli da prozivaju obožavaoci začuđeni izjavom kako joj je život u Londonu skup dok je istovremeno uložila preko 30 miliona dolara u svoj novi dom.

"Njena vrednost je oko 190 miliona. Može sebi da priuštiti i život na Marsu ako poželi", napisao je jedan.

"Kupila je tri kuće u L.A.-u, od ukupno 30 miliona dolara, ali ne može da priušti nekretnine u Londonu?", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: