- Vesti -

Od naloga na stranici OnlyFans zaradila za "kuću iz snova"

Hajli Rouson (28) poslednjih šest meseci bila je zauzeta stvaranjem kuće iz snova u starom londonskom autobusu koristeći sredstva zarađena na stranici za odrasle Onli fans (OnlyFans).

Izvor: B92
Podeli

Inače, male kuće i preuređenja kombija bili su u modi proteklih nekoliko godina, ali ova Velšanka stavila je svoj pečat na ovaj trend, piše "Indy100".

Hajli je oduvek želela da ima jedinstven dom, a kada je na mreži Tiktok videla idilično uređen autobus na obali, odmah je poželela da napravi svoj.

Nakon što je u januaru otvorila nalog na stranici Onli fans, Hajli procenjuje da je zaradila oko 19.000 evra, a uz novac koji je dobila od svirke, u aprilu je kupila autobus vredan blizu 4.000 evra, kao i zemljište.

"Zbog posla i drugih obaveza nisam stigla da uradim onoliko koliko bih želela, ali do sada je sređena struja i uključen solarni panel", rekla je Hajli Rouson.

Ona je na Tiktoku objavila video-materijal u kome se vidi kako izgledaju radovi na autobusu u kome će živeti.

Sledeće nedelje planira da završi oblaganje kako bi sakrila izolaciju i žice, zbog čega će se više osećati kao kod kuće.

Pre useljenja, želi da napravi spoljašnji prostor za svoje tri mačke i šestomesečnog psa.

Hajli je istakla da ljudi ne bi trebalo samo da rade da bi plaćali račune. Umesto da sledimo ono što nam je servirano kao "tipičan put", umesto toga možemo da stvorimo sopstveni.

Rekla je da je oslobađajuće živeti na ovaj način i želi da ohrabri druge da nađu sreću radeći ono što im pričinjava istinsku radost – čak i ako je nešto drugačije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 172 idi na stranu