Da li će Šopet naslediti 270 Lagerfildovih miliona?

Karl Lagerfeld je svojom smrću ostavio upražnjeno mesto u svetu modne industrije. Svi modeli, kolege dizajneri, urednici modnih časopisa i razne poznate ličnosti oplakivali su njegovu smrt, a onda je odjednom počelo da se postavlja očigledno pitanje - ko će da nasledi njegovo ogromno bogatstvo?

Život

Izvor: Slobodna Dalmacija

Ponedeljak, 11.10.2021.

16:15

Da li će Šopet naslediti 270 Lagerfildovih miliona?
Foto: Profimedia

Njegovo nasledstvo se procenjuje na 270 miliona dolara, a uključuje čak osam rezidencija širom Francuske i Monaka, a mnogi veruju da je Karl ostavio svojoj mački Šopet.

Slavni dizajner nikad nije krio svoje obožavanje prema svom ljubimcu. Vodio ju je sa sobom na putovanja, pa je Šopet više puta letela privatnim avionom.

Nije joj bilo loše ni dok je bila u Parizu. Imala je dve dadilje i profesionalnog kuvara koji se brinuo da jede samo najbolje kako bi živela što duže.

Ovog leta je proslavila 10. rođendan, nažalost bez svog voljenog Karla. Iako se često savetuje da se posao i užitak ne mešaju, Lagerfeld i Šopet su imali i neverovatan profesionalni odnos.

Sve je počelo 2012. kada je prvi put pozirala u društvu top modela Letiti Kaste ispred Ajfelove kule.

Od tada je, zahvaljujući saradnjama s njim, zaradila svojih 2,7 miliona funti - sveće s njenom slikom prodavale su se za 34 evra i punile njenu kasicu, snimila je reklamu za Opel, a ima i sopstvenu kozmetičku liniju koja se zove ‘Choupette in Love‘, inspirisana njenim mačkastim pogledom.
Da li je ona zaista nasledila sav novac nakon Karlove smrti, još uvek se ne zna, ali je sigurno dobila dovoljno da može da nastavi svoj luksuzni stil života.

Na Instagramu koji je i dalje aktivan je objavljeno da je leto provela u španskoj Marbelji sa svojom dadiljom i to u vili s bazenom.

Lagerfeld ju je smatrao jednim od najvažnijih stvorenja u svom životu, čak je govorio da bi je rado oženio da je to moguće.

"Još uvek ne postoji brak između ljudi i životinja, zasad. Nikad nisam mislio ću se tako zaljubiti u mačku", rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: