- Vesti -

Trudna Marijana Mićić primila vakcinu protiv koronavirusa: "Poslušala sam svog lekara"

Poznata glumica i voditeljka Marijana Mićić primila je vakcinu protiv koronavirusa, kako bi zaštitila sebe i svoje dete, ali i podržala sve buduće majke.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Tim povodom, buduća majka oglasila se putem društvene mreže Instagram, kako bi pružila podršku svim trudnicama i rešila njihove nedoumice oko vakcinacije protiv koronavirusa.

"Ako na bilo koji način mogu da ohrabrim, podstaknem i podržim najpre trudnice koje mi ovih dana pišu, a zatim i sve koji vode borbu sa samim sobom, objavljujem ovaj post. Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive. Nisam lekar i ne mogu da dajem savete vezane za ovu temu, ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam, kako bih odlučila", navela je Marijana.

"Na kraju moja odluka je da slušam svog lekara i da se vakcinišem u trudnoći, što sam i uradila pre nekoliko dana. Uf. Nije bilo lako, kao što se vidi i na slici, preko očiju nemam masku, a iskreno nisam se ni očešljala kada sam krenula", dodala je na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 175 idi na stranu